top of page
TINY3487_Faderport.jpg

THE SOUND POST AUDIO

Hilversum / Maartensdijk

DOWN MET JOHNNY

EXPEDITIE ROBINSON

WE ZIJN ER BIJNA

The Sound Post, met vestigingen in Hilversum en Maartensdijk, is gespecialiseerd in stemopname en audionabewerking ten behoeve van televisieprogramma’s, documentaires, bedrijfsfilms en commercials.

Van voice-over tot sound design en mixage, van indringende documentaire tot succesvolle televisie-serie: met meer dan 20 jaar intensieve ervaring in geluidsnabewerking van programma’s als "Expeditie Robinson", "Down met Johnny", 3 Op Reis" en "We zijn er bijna" haalt technicus Martijn Beekers het maximale uit iedere productie.

Uitgangspunten zijn altijd: kwaliteit, flexibiliteit en plezier in het werk.

Audionabewerking nodig? Stuur een e-mail of bel voor een offerte, boeking of vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar...

STUDIO HILVERSUM

De Studio in Hilversum is onderdeel van The Post House, een post-productiehuis voorzien van meerdere AVID's en een Colorgrading suite. De audiostudio draait op Nuendo 10 in combinatie met een Slate Raven MTI2 touchscreen en beschikt over een sfeervolle regieruimte en een voice-over opnameruimte. Afluisteren kan zowel op grote K&H O300 als op kleine Adam monitoren.

IMG_7640.jpg

STUDIO MAARTENSDIJK

Deze studio in Maartensdijk bestaat uit een ruime regieruimte en een riante opnameruimte. Afluisteren kan op UREI main en op Neumann en JBL nearfield luidsprekers.

Als DAW is gekozen voor Nuendo 10, in combinatie met een Slate Raven MTI2 touchscreen. Er is niet alleen moderne digitale, maar ook de nodige analoge randapparatuur voorhanden (API, Neve, Universal Audio, BAE, etc.)

TINY3509_StudioMaartensdijk.jpg
Studios
bottom of page